Rođendanske čestitke:

ROĐENDANSKE ČESTITKE - Čestitka za rođendan
Samo otvoren um prima mudrost, samo otvorene ruke primaju darove, samo otvoreno srce prima ljubav i samo najdraže osobe primaju ovu poruku. Sve najbolje za rođendan!

Živ i zdrav bio i ni zub te ne zabolio! Sretan rođendan!

Sretan ti rođendan sunce moje malo, volim te volim, ti si moje blago, neka ti cvijeće u životu cvijeta i sretno živi mnogo, mnogo ljeta..

Tog dana kad si se ti rodio nebo je plakalo i padala je kiša, jer je ga je napustila najljepša zvijezda i došla na zemlju. Sretan rođendan!

Koliko se zemlja oko sunca kreće toliko ti želim uspjeha i sreće... sretan rođendan!

Zaboravi svu muku, tugu i boli. Na današnji dan samo voli. Ne dozvoli nikom da ti želje kvari... da ti je sretan rođendan i nek ti se ispune sve ljepe stvari!

Da ti mašta doseže zvijezde na nebu, da sačuvaš zdravlje i pamet lijepu, i da najljepši ostvari ti se san.. to su moje želje tebi za rođendan!

Sve što poželiš da ti se ostvari, a ono što te muči brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi što više, a velike probleme neka odnesu kiše.. Sretan rođendan!

Rođendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće. Još godina sto nek te prate pjesme naše i u ime to podignite u vis čaše!

<< Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća >>

Untitled Document