Čestitka za curu:

ČESTITKE ZA ROĐENDAN - ZA CURE I DJEVOJKE
Neka ti osmijeh na licu bude prepreka svakom zlu ljubav u srcu nek ti vječno gori da ti se ispune sve želje i snovi, želi ti netko tko te iskreno i najviše voli, Sretan Rođendan!

Neka ti se dani u životu što ljepše i sretnije troše. Neka te pogodi sve što je lijepo, a promaši sve što je loše. Neka ti život bude kao san, izađi iz kuće i pogledaj van, sunčan je dan! Sretan rodjendan!

Neka ti život samo lijepe stvari donese,duša vječno ostane mlada,sve što poželiš neka bude tvoje, a suze da pustiš samo od sreće. Sretan rođendan!

Puno,puno zdravlja, ljubavi, zajebancije, uzajamne tolerancije, dobre financije, sex bez reklamacije i sto manje sekiracije! Sretan rođendan!

Da bi tvoje ruke dotakle zvijezde na nebu, da najljepsi ostvari ti se san, da ti sunce uvjek sja u tvom životu, to su moje želje za tvoj rodjendan!

Sve što poželiš da ti se ostvari a ono što te muči brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi što više a ostale probleme neka odnesu kiše, veliku pusu šaljem ti ja povodom tvog rodjendana!

Ako pojam sreće nije iluzija, i ako čovjek ne može biti sretan, onda želim da ti svaki dan bude lijep kao san, kao radost, kao ljubav! Želim ti najsretniji Rođendan ikada :)

Ako mi jednom pokucaš na vrata i kažeš zašto volim te sjeti se jer rođendan ti je.. Sretan Rođendan ljubavi :)
Untitled Document