Na našoj stranici moći će te pronaći najveću arhivu čestitki za rođendan. Isto tako pomoći će mo vam u odabiranju idealnog poklona za vašeg prijatelja ili prijateljicu, simpatiju ili možda nekog drugog . Tu su još ideje za rođendanske torte i video čestitke s kojima će te upotpuniti rođendanski ugođaj.

Čestitke za rođendan:

NAJLJEPŠE ČESTITKE ZA ROĐENDAN - Čestitke za Rođendan
ČESTITKE ZA ROĐENDAN: Budi vesela kao ptica, ne daj da se nad tebe spuste crni oblaci ledene kiše. Dani neka ti budu veseli, puno sreće i ljubavi jer danas si mlada i nikada više! Sretan Rođendan! ;-)

Ono što su nekad bile priče o provodu i sreći, neka nam društvo svega donese u vreći, neka zabava traje do kasno u noć jer doma i onako nećemo brzo poći.

Želim da ti sunce sja kada je kiša, želim ti svjetlost kada je mrak, želim ti osmijeh kada teku suze, želim ti uz sve također i najljepše čestitke za rođendan!

Život nikad ne daje ono što obećava, već uvijek manje ili više od toga. I zato nemoj prestati da tražiš i želiš više od onoga što ti sudbina u životu nudi. Sretan ti rođendan!

Neka ti Bog podari ono što nemaš, a sanjaš i želiš, i pomogne ti da zadržiš ono što imaš i čemu se veseliš.

Zažmiri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san, Sretan Ti rođendan.

Želim ti najljepši rođendan, kao i svaki dan, da radost i sreća te prati, i da ti se uvijek dobro dobrim vrati!

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Sljedeća >>

Untitled Document