Na našoj stranici moći će te pronaći najveću arhivu čestitki za rođendan. Isto tako pomoći će mo vam u odabiranju idealnog poklona za vašeg prijatelja ili prijateljicu, simpatiju ili možda nekog drugog . Tu su još ideje za rođendanske torte i video čestitke s kojima će te upotpuniti rođendanski ugođaj.

Čestitke za rođendan:

ČESTITKA ZA ROĐENDA - Najljepše rođendanske čestitke
Zamisli sebi nešto najljepše, najslađe...dodaj tomu beskrajnost, proširi sa viječnošču, ukrasi zvijezdama, tek tada češ znatki koliko ti toga želim za rođendan. Sretan Rođendan!

Večeras je duso, rođendan tvoj, jos malo pjesma naša ce proc...vino i svijece, na stolu ruze dvje, a znam da ipak neces doc. Ipak, sretan ti rodjendan!

Zaboravi svu muku, tugu i boli. Na danasnju dan samo voli. Ne dozvoli nikom da ti zelje kvari... SRETAN ROĐENDAN i nek ti se ispune sve ljepe stvari.

Laz je da sve je tesko kada si ostavljen i sam, evo vec godine su prosle, a ja o tebi ne razmisljam. Samo ponekad, na tvoj rodjendan osjetim bol u grudima, samo ponekad na tvoj rodjendan, osjetim da nemam nikoga!

Neki su rodjeni sportasi, neki su rodjeni glumci, neki su rodjeni glazbenici, a neki poput tebe rodjeni su ...jako, jako davno!

Zaboravi svu muku, tugu i boli, na danasnji dan samo voli. Ne dopusti nikome da ti zelje kvari. Sretan ti rodjendan i nek ti se ispune sve lijepe stvari.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Sljedeća >>

Untitled Document