Na našoj stranici moći će te pronaći najveću arhivu čestitki za rođendan. Isto tako pomoći će mo vam u odabiranju idealnog poklona za vašeg prijatelja ili prijateljicu, simpatiju ili možda nekog drugog . Tu su još ideje za rođendanske torte i video čestitke s kojima će te upotpuniti rođendanski ugođaj.

Čestitke za rođendan:

NAJLJEPŠE ŽELJE - Čestitke za Rođendan
Roditi se, odlučno napraviti prvi korak. Doista je hrabrost. Jer, slijede novi koraci. Evo, već se tvoja misao susreće sa sudbinom drugoga. Ni na tren ne zaboravljaš na svijet oko sebe. Dobrota ti uvijek pokazuje pravi smjer. Ali na tom putu nikad ne zaboravi na sebe. Nego pronađi kutak gdje uživaš u ljepoti svijetla i za sebe.

Buket ovog cvijeća je za tebe. Neka ti kaže: Mislim na tebe! Neka bude zdravlja doista obilno. Neka život ti bude mio. To je moja čestitka.

Rođendan je priča o čudu života, o dragim ljudima koji su nam ga podarili i o nama samima, koliko ga znamo cijeniti. Tvoj rođendan je pjesma o ljepoti svijeta. Tek s tobom je za mene doista lijep i savršen.

Izgubili smo se u svakodnevnici, često tražimo puteve kako bi smo se našli i nazdravili za lijepe dane. Zato neka ti zaželim nazdravlje riječima u ovoj čestitki, neka bude ugodno tvoje slavlje, iznad svega zdravlja i radosti.

Sa cvijećem u rukama i radošću u srcu stupaj putem života.

Crveni cvijet neka je za sreću među moje želje spleten. Šaljem ga, da kad je uspavanu uhvati probudi je opet i opet.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Sljedeća >>

Untitled Document