Na našoj stranici moći će te pronaći najveću arhivu čestitki za rođendan. Isto tako pomoći će mo vam u odabiranju idealnog poklona za vašeg prijatelja ili prijateljicu, simpatiju ili možda nekog drugog . Tu su još ideje za rođendanske torte i video čestitke s kojima će te upotpuniti rođendanski ugođaj.

Čestitke za rođendan:

ČESTITKA ZA ROĐENDAN - Najljepša čestitka povodom Rođendana
Najljepši ti rođendan želim, tom danu se i ja veselim, jedva čekam trenutak taj da ti rođendanskim poklonom uljepšam dan.

Svatko na ovom svijetu ima poseban dan, nek ti se noćas sve tvoje želje ispune i to sa ljubavlju i srećom ne zaboravimo i prijateljstvom!

Toliko ti danas radosti želim, ne znam ni kako da ti velim, ali jedno sigurno znam, volim te i sve ću da ti dam.

Svatko natjecanje ima svog pobjednika, pa tako i mi tebe koji si zasluženo bio prvi na toj utrci života. Sjetimo se svi toga dana pogotovo tata i mama. Sretan Rođendan :)

Za svoj rođendan pozovi svoje prijatelje i s njima provedi najljepši dan, nek se pamti po sreći i veselju, nek u sjećanju ostane svima nam da kad smo zajedno proslavili tvoj rođendan. Sretan Rođendan!!

Želim da ti se ispuni svaki san jer danas je tvoj rođendan, provedi ga najbolje što možeš i znaš...

Radost u tvom srcu a u duši ti veselje, osmijeh na tvom licu e to su moje želje, da kraj sebe imaš drage ljude i ovaj rođendan nek sretan ti bude... :)

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Sljedeća >>

Untitled Document