Na našoj stranici moći će te pronaći najveću arhivu čestitki za rođendan. Isto tako pomoći će mo vam u odabiranju idealnog poklona za vašeg prijatelja ili prijateljicu, simpatiju ili možda nekog drugog . Tu su još ideje za rođendanske torte i video čestitke s kojima će te upotpuniti rođendanski ugođaj.

Čestitke za rođendan:

ČESTITKA ZA ROĐENDAN - Najljepše rođendanske čestitke
Život je kratak, prekrši pravila, brzo opraštaj, ljubi polako, voli iskreno, smije se nekontrolirano.. SRETAN ROĐENDAN!!

Ako pojam sreće nije iluzija, i ako čovjek ne može biti sretan, onda želim da ti svaki dan bude lijep kao san, kao radost, kao ljubav... SRETAN RODJENDAN!

Zaboravi svu muku, tugu i boli. Na današnji dan samo voli. Ne dozvoli nikom da ti želje kvari... SREĆAN RODJENDAN i nek ti se ispune sve lijepe stvari.

Sve što poželiš da ti se ostvari a ono što te muči brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi što više a ostale probleme neka odnesu kiše, veliku pusu šaljem ti ja povodom tvog rodjendana!

Ljubav i zdravlje,radost i srecu stavljam u jednu vrecu,saljem hitno,jer je bitno,sve zelje tvoje i najljepsi san,nek ti donese danasnji dan SRETAN RODJENDA

Ne želim da ti se ostvare sve želje, jer više nikada ne bi želio. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer više nikada ne bi sanjao. Želim da ti se ostvari onoliko želja i snova,koliko ti je potrebno da budeš sretan!

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Sljedeća >>

Untitled Document