Ljubavna Čestitka:

LJUBAVNE ČESTITKE ZA ROĐENDAN - Ljubavna čestitka
Želim ti ono što se nitko neće sjetiti poželjeti ti, a što iščekuješ šuteći. Neka i to neizrečeno, što samo ti znaš bude ispunjeno ljubavi želim ti sretan rođendan!

Da bi tvoje ruke dotakle zvijezde na nebu, da najljepši ostvari ti se san, da ti sunce uvijek sja u tvom životu, to su moje želje za tvoj rođendan!

Dovoljan je jedan tren da nekoga zavolis, a premalo citav zivot da ga zaboraviš, ljubavi volim te na ovaj dan sretan ti rođendan!

Kad bih kralj svijeta bio, on se ne bi Zemljom zvao, tvoje ime bih mu dao. Kad bih svemirom carevao, svaku zvijezdu, sve bih tebi darovao. Želim ti najbolji dan i da ti se ostvari svaki san, Sretan Rođendan!

Ljubavi moja želim ti najljepši dan da ga provedeš s menom za svoj rođendan, poklon ja ću biti tvoj, a ti samo zauvijek moj. SRETAN ROĐENDAN!

Jednom kada svane i taj dan, probudiš se radostan, ma neka i bude tako svaki dan ali danas je tvoj rođendan.

Svako srce neku tajnu krije svako voli poslije ili prije ,a ja volim ako netko pita, andelcica koji ovo cita. Sretan Rođendan!

Ova čestitka je poklon za rođendan tvoj. Daleko si od ociju ali od srca nisi. Jedino sto mi nedostaje znaj ti si. Nisi zvijezda ni andjeo, ni bog da te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim. Sretan Rođendan!
Untitled Document