Najljepša čestitka:

NAJLJEPŠE ČESTITKE ZA ROĐENDAN - Sretan Rođendan
Mnogo je priča koje priča život. Ponekad je teško razumeti i podneti sav taj bol koji on donosi, a ponekad čovek ne može da poveruje koliko mu se život može promeniti nabolje za samo jedan dan. Ovaj dan je tvoj i ne dozvoli da ti ga iko pokvari! Sretan rođendan!

Danas prođoše neko dvoje i pitaju za tebe. Nisam im dao tvoje ime nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate... rekoše da se zovu RADOST I SREĆA. Sretan rođendan!

Život nikad ne daje ono što obećava, već uvek manje ili više od toga. I zato nemoj prestati da tražiš i želiš više od onoga što ti sudbina u životu nudi. Sretan rođendan!

Uživaj u najlepšim danima i godinama, veruj u sebe jer imaš razloga, čuvaj se i raduj malim stvarima, jer velike će doći u pravo vreme! Sretan rođendan!

Jedna munja ne znači ništa na nebu u kome su urezane godine, snovi i druženja, jer ljubavi dolaze, bivaju i gube se, a prijatelji traju vječno... Sretana rođendan!

Tvoj brod isplovljava iz luke djetinstva i počinje put morem zvanim život. Na tom putovanju čekaju te mnoge oluje, ali i mnogo sunca. Ne daj da oluje unište tvoj brod i uživaj u suncu sto više možes. Nikad ne zaboravi da budeš ono što jesi, jer ćeš samo tako uploviti u novu sigurnu luku. Sretan rođendan!
Untitled Document