Poklon za rođendan:

POKLON ZA ROĐENDAN - Što pokloniti za rođendan?
Poklon za rođendan odabire se uvijek na poseban nacin, to jest morate dobro poznavati osobu kako bi ste joj pokonili nešto što će joj se svidjeti. Najljepši pokloni su oni pokloni koje darujemo iz srca s posebnim osjecajem, a ponekad poklonom te osjaćaje želimo i pokazati. Mi cemo vam probati dati savjet kako da vrlo jednostavno dobijete pažnju i kako vas ta osoba nikad neće moći zaboraviti zbog sitnice koju ste joj poklonili.

Najbitnije je da ne poklanjate nešto što ta osoba voli ili istiće svojim ponašanjem,, jer vrlo je vjerovatno da ce isti takav poklon dobiti i od neke druge osobe. Ako želite prisvojiti nekoga poklonom onda je najbolji nacin da mu poklonite nešto što će stalno biti uz nju ili njega, nešto što će na prvi pogled posjetiti na vas. U ovakvu vrstu poklona spadaju nakit i plišane igračke.

Zašto nakit? Jednostavno, nakit je nešto što se stalno nosi i što nikad neće biti zaboravljen, i svaki pogled na njega bit će sjećanje na vas. Preporuka su srebrne narukvice. Žene jednostavno vole nakit. Naravno nakit se ne poklanja bilo kojoj ženi i u bilo kojem trenutku, tako da tu treba biti razuman i znati da je bilo slučajeva kada su darovatelji jednostavno pretjerali te žene nisu htjele primiti poklon. No ukoliko smatrate da je pravo vrijeme za kupnju takvog poklona predlažemo da ženu povedete sa sobom u kupovinu, tako ćete provesti dan u ugodnom druženju i obilasku nekoliko zlatarnica, a žena će sama odabrati nešto po svom ukusu. Ukoliko pak želite ugodno iznenaditi ženu, kupnju ćete morati obaviti sami ili u pratnji prijatelja, a kada već poklanjate nakit tada zasigurno i dobro poznajete ženu kojoj darivate tako da pogriješiti sigurno nećete bez obzira kupili zlato ili srebro, ogrlicu, narukvicu ili prsten naravno pod uvjetom da žena kojoj kupujete nakit isti voli i nositi. Plišana igračka ce uvijek biti u sobi na vidljivom mjestu, te također svaki pogled na nju sjetiti ce vas od koga dolazi. Preporuka je malo veći plišani medo :) ....
Untitled Document